JellyPages.com

Tuesday, 20 August 2013

Segmen : Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Jeng jeng jeng torra datang lagi dengan permainan baru ehh saje gurau hihi
haa semua nak tahu tak Bubblynotes.Com sedang mempromosikan segmen Follow &Bloghopping 
Bubblynotes.Com #2

Sebenarnya aku agak teruja untuk join segmen ini
mana tahu nasib badan boleh menang 
tapi ramai blogger yang ikut join sama
nampak gaya macam melepas haha
 sabo je lah 
lagipon faktor kehenseman tak
menyebelahi aku untuk
menang barangkali hihi

okay here the rules 
baca jangan tak baca pulak okay?




Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he...

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.


Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

22 comments:

  1. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe you're welcome , okay insyaAllah nanti kita check ye :D
      thanks jugak sudi berknjung disini hehe ;)

      Delete
  2. hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
    slamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih sudi singgah sini , saya akan melawat blog anda sebentar sahaja lg .hihi.

      :D

      Delete
  3. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam hihi

      terima kasih sudi datang berkunjung di teratak ini

      sebenetar sahaja lagi kami akan melakukan kunjungan balas


      tunggu :D

      Delete
  4. singgah sni..dr segmen GA yg sma :)

    gud luck!

    salam kenal dr ES ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah disni hehe

      sebentar sahaja lagi kami akan mengadakan kunjungan balas ke blog anda

      tunggu :D

      selamat bersegmen juga :D

      Delete
  5. follow dan bloghopping sini dari segmen yg sama..
    #25

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih sudi jejak kaki kat sini ,you are awesome

      sebentar sahaja lagi kami akan adakan lawatan knjungan ke blog anda

      tunggu :D

      Delete
  6. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih sudi datang jejak kaki kat sini

      sebentar sahaja lagi kami akan adakan kunjungan balas
      tunggu :D

      Delete
    2. hihi sama sama , :D thanks jugak :D

      Delete
  7. dr segmen sm.. dah folo sini.. sudi2 folo fiza yer..
    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih sudi datang jejak kaki kat sini

      done follow dan sebentar sahaja lagi kami akan mengadakan kunjungan balas ke blog anda :D

      Delete
  8. Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks sudi singgah sini :D

      sebentar sahaja lagi kami akan adakan kunjungan balas ke blog dan follow anda

      tunggu :D

      Delete
  9. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi jejak kaki disini hehe

      salam perkenalan juga

      sebentar sahaja lagi kami akan mengadakan kunjungan balas :D

      tunggu :D

      Delete
  10. tahniah diucapkan dan semak di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/pemenang-segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...