JellyPages.com

Friday, 13 September 2013

Pengecualian Kredit : Bachelor of Administrative Science UiTM Shah ALam

Assalamualaikum semua :D
Alhamdulillah kami semua sudah selamat mendaftarkan diri menjadi Pelajar Sarjana Muda Sains Pentadbiran
Fakulti Sains Pentadbiran dan Pengajian Polisi.

Dan seperti yang student uitm tahu sesiapa yang menyambung ke peringkat bachelor dan dari diploma
untuk kos yang sama akan terus diserap ke semester tiga.
Kami semua juga diserapkan ke semester 3 melalui credit transfer atau pengecualian kredit.
Berikutan subjek yang ada dalam bachelor sudah pon kami ambil sewaktu diploma dahulu.

Contohnya seperti subjek CTU, BEL,MAT,QMT,PAD,LAW,ECONOMICS,ACCOUNT dan banyak lagi.
Memang agak bernasib baik dapat buat pc (pengecualian kredit)
Tapi banyak subjek kitaorang sudah ditukar kalau dulu subjek tu ambil masa part 3
sekarang kena ambil masa part4
begitu juga yang lain ada subjek kena ambil masa part 4 kami dah ambil untuk part 3
mesti ada yang confuse apa yang aku cuba sampaikan kan? haha rilex jangan pening pening

Yang paling tak best dengar kata kami tak boleh transfer subjek ent/etr ataupun lebih mesra dipanggil
entrepreneurship yang sangat banyak projek untuk dilaksanakan dan memakan duit dan sebagainya.
Harapnya ada penyelesaian untuk subjek ini.
memang berharap agar tak ambil subjek ini buat kali kedua sebab masa diploma kami dah ambil subjek ni.
Dan untuk memastikan kesamaan subjek ini ,kitaorang kena masuk class terlebih dahulu.
 Itu sahaja buat masa ini.

Assalamualaikum
ai...

1 comment:

  1. Assalam. Pengecualian kredit tu kena mohon kt mn ? Ataupun terus serap ke sem 3 ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...